قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

وقت هم‌افزایی برای حکمرانی جهانی در فضای مجازی است

کارشناس فضای مجازی با اشاره به محدودسازی برنامه‌های ایرانی در گوگل پلی، گفت: این رخدادها در حالی که اینترنت به سمت چندپاره شدن پیش می‌رود و روسیه و چین هم به نظام سلطه فعلی انتقاد دارند، نشان می‌دهد وقت هم‌افزایی درباره حکمرانی جهانی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۴۳

به گزارش راهبردمعاصر، پلتفرم گوگل پلی متعلق به شرکت گوگل، اخیرا با استفاده از موقعیت انحصاری خود در گوشی های اندروید و بدون اطلاع قبلی در اقدامی خارج از عرف، فرآیند محدودسازی برخی از برنامه‌ها و پلتفرم‌های پرکاربرد ایرانی را به بهانه حمایت از حریم خصوصی کاربران آغاز کرده است.

در این باره با حجت‌الاسلام رضا حاج‌ حسینی، مدیر دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی و کارشناس فضای مجازی صحبت کرده ایم و نظر کارشناسی او را درباره این موضوع جویا شدیم.

وی با اشاره به محدودسازی برنامه‌ها و پلتفرم‌های پرکاربرد ایرانی در گوگل پلی، گفت: این امر نشانه ای از این واقعیت است که فیلترینگ راهکار اساسی نیست و مسکن برای مواقع بحرانی است.

حاج‌ حسینی افزود:‌ مواردی این چنینی در زیرمجموعه حکمرانی قرار می گیرد و اشاره به ساحت های مختلف حکمرانی از جمله حکمرانی فضای مجازی دارد که هم اکنون بخش زیادی از آن در اختیار نظام سلطه است.

وی گفت: وقتی موضوعاتی این چنینی مطرح می شود بار دیگر به این واقعیت می رسیم که برای ساماندهی وضعیت فعلی فضای مجازی کشور باید کاری در قد و قواره حکمرانی فضای مجازی کنیم و حتی حکمرانی در سطح ملی هم امکان پذیر و کافی نیست.

این کارشناس فضای مجازی تصریح کرد: در این باره به هم افزایی جهانی با هدایت ایران نیازمندیم و با توجه به اینکه اینترنت به سمت چندپاره شدن پیش می رود و کشورهای روسیه و چین هم به نظام سلطه فعلی در فضای مجازی انتقاد دارند، موقعیت برای هم افزایی بر سر حکمرانی جهانی فراهم تر است. به عبارت دیگر افزایی روسیه، چین و ایران در حکمرانی فضای مجازی.

حاج‌ حسینی ادامه داد: همچنین در این فزایی پیشنهاد ما حکمرانی به سبک اسلامی است.

به گزارش فارس، برخی از کاربران سامانه فارس من هم با ثبت سوژه در این سامانه با اشاره به محدودیت برخی برنامه های ایرانی در پلتفرم‌ های خارجی، خواسته اند که زمینه همکاری شرکت های ایرانی با شرکت‌های شناخته شده در کشورهای هم سو مثل وی چت که در سطح جهانی مطرح هستند فراهم شود./ فارس

ارسال نظر